Zaaigoed

De kwaliteit van uw jonge opkweek is essentieel. Dit brengt veelal de nodigde vragen met zich mee zoals hoe realiseer ik een optimale opkweek? of hoe verklein ik de risico’s? Om u hierin te voorzien van de juiste bouwstenen is het fytopro-systeem uitermate geschikt. Het afleveren van een kwalitatief product, naar de wensen van uw klant, is het uitgangspunt in uw onderneming.

Hoe dien ik het fytopro-systeem toe?
De multispecies-producten Hansebac en Hansespor dient u toe tijdens de opkweek, op het zaaigoed. Na toediening kiemen de sporen en gaan de kolonievormende eenheden (KVE) direct aan de slag. Door zich snel te ontwikkelen kunnen zij direct de concurrentie aangaan om ruimte in de plug, pot of vollegrond. Het fytopro-systeem heeft een preventieve werking.

De optimale bewaartemperatuur is tussen 5 ºC en 10 ºC. Om verstopping van de apparatuur te voorkomen dient u de filters (zandfilters e.d.) te verwijderen.

Toediening op basis van:
1. aangieten;
2. druppelbevloeiing;
3. regenleiding;
4. kunstmeststrooier/granulaatstrooier (landbouw).

Voor vragen over de juiste toepassing neemt u contact op met Biopol Natural. Gebruik uitsluitend producten waarvan het gebruik in het land en op het gewas is toegestaan. U kunt hiervoor de lokale registratie-eisen raadplegen.

Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook